Per poder accedir al servei cal:

1. Disposar de permisos del servei Sistema de Interconexión de Registros a EACAT (ho pots comprovar des d’EACAT > Configuració > El meu espai. En cas de no disposar-ne, el gestor d’usuaris d’EACAT del teu ens els pot assignar. Disposar d’una oficina integrada en SIR. Si no saps si el teu ens te una oficina a SIR, pots consultar el llistat de les oficines integrades en SIR. Des del Consorci AOC estem donant d’alta de manera esglaonada a SIR els ens adherits a EACAT, però si encara no hem donat d’alta el teu ens i teniu interès en disposar del servei, només cal que contactis amb el nostre CAU i inclourem el l’organisme en la propera tongada que donem d’alta. En cas que l’ens sigui un organisme del Sector Públic de la Generalitat, contacta amb el Departament de Presidència per tal de gestionar l’alta de la nova oficina.
    2. Accedir a la plataforma EACAT, identificant-nos amb el NIF i la contrasenya o amb certificat digital (per exemple la T-CAT o T-CAT P) a eacat.cat.
    3. Accedir a l’apartat APLICACIONS del menú superior.
    4. Accedir a l’aplicació “SIR – Sistema de Intercambio Registral”.